Close
Váš nákupní košík je prázdný.
RSS

Zápisník příspěvky '2020' 'duben'

Čápům nad prodejnou se daří
Čápům nad prodejnou se daří

Nad prodejnou Flystork je hnízdo čápů bílých. Aktuálně mají na hnízdě 4 vajíčka, o která se pečlivě starají a střídají se v hnízdění. Neustále budují a zvelebují své hnízdo. Více o čápech nad Flystorkem můžete sledovat na www.capitrebic.cz, kde je také online webkamera. Tým Flystork.

Servis jede na plné obrátky
Servis jede na plné obrátky

Vzhledem k aktuální situaci, kdy je váš zájem o cyklistiku opravdu veliký, pracuje náš servis na 200%, abychom vaši poptávku uspokojili, a kola nachystali na bezstarostnou jízdu. Jde jim to pěkně od ruky. Máte se na co těšit, a sezona může začít. Tým Flystork.

27. dubna jsme otevřeli druhou část prodejny
27. dubna jsme otevřeli druhou část prodejny

Dobrá zpráva, dne 27.4. jsme otevřeli druhou část prodejny FLYSTORK, Jejkovská brána 36/1, Třebíč. Nyní můžete nakoupit v celém prostoru prodejny. Outdoor, oblečení, vše pro kempování a noho dalších sportovních doplňků. Těšíme se na vaši návštěvu. Tým Flystork.

Dodací lhůta se v těchto dnech může lehce protáhnout
Dodací lhůta se v těchto dnech může lehce protáhnout
Vzhledem k aktuální situaci, kdy evidujeme extrémní nárůst objednávek a naše expediční oddělení dělá maximum, aby uspokojilo vaši poptávku, se může expedice o nějaký den protáhnout. Velice se vám omlouváme, a prosíme o trpělivost a pochopení.

U jízdních kol a elektrokol navíc provádíme předprodejní servis, aby vaše kola byla připravena k okamžitému použití.

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz neváhejte nás kontaktovat.

Tým FLYSTORK

Kamenná prodejna opět v provozu od 14. dubna
Kamenná prodejna opět v provozu od 14. dubna

JE TO TADY! I my patříme mezi obchody, které mohou opět otevřít. Flystork, Jejkovská brána 36/1, Třebíč, otevírá v úterý 14.4. U vstupu budou k dispozici jednorázové rukavice a dezinfekce na ruce. NA PRODEJNĚ NAJDETE VÍCE NEŽ 100 KOL A ELEKTROKOL. Vstup do prodejny bude prozatím povolen pouze se zakrytými ústy. Objednané zboží online, si u nás můžete vyzvednout osobně. Objednávky ve městě Třebíč, vám dovezeme. Ostatní objednávky se řídí dopravními podmínkami na www.flystork.cz. Těšíme se na vás